tiistai 9. elokuuta 2016

Makrameeseinävaate

Makramee jatkaa menestyksekkäästi maailmanvalloitustaan sisustustrendinä! Varsinkin makrameetekniikalla valmistetut seinätekstiilit ovat ajankohtaisia tällä hetkellä. Juuri päättyneillä Seinäjoen asuntomessuilla nähtiin myös makrameeta Vieskatalo Valokin eteisessä:
Nimenomainen seinätekstiili kuuluu Taito Shopin Tekemisen Iloa -mallistoon ja mallia on myytävänä tekemispaketteina Taito Shopeissa ja verkkokaupassa. Näyttää siltä, että komea lopputulos on saatu aikaan käyttämällä ainoastaan kaksoistasosolmuja. Eli makramee ei välttämättä ole vaikeaa, tarvitaan joskus vain yksi opeteltu solmu.

Solmukas toteutti oman seinävaatteensa käyttäen myös vain yhtä solmua, vinottaista kohosolmua. Malli on lähes suoraan otettu viime syksynä julkaistusta kirjasta Makramee - Solmeile koruja, asusteita ja käyttöesineitä ( Kustannusosakeyhtiö Moreeni ). Kirjassa mallia on käytetty pöytäliinana, mutta Solmukas nosti pöytäliinan seinälle. Kannattaa tutustua tähän teokseen. Solmukas sai kunnian päästä mukaan kirjaan otsikon "Lisälukemista" alle!Makramee - Solmeile koruja, asusteita ja käyttöesineitä ( Kustannusosakeyhtiö Moreeni )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti