tiistai 11. maaliskuuta 2014

Perinnepunonnat modernissa muodossa

Kaikille tutut perinteiset tuohityöt ja kahvipussipunonnat ovat kasvattaneet selkeästi suosiotaan viimeaikoina ja usein modernisoidussa muodossa. Kahvipusseista tehdyt kassit vilkkuvat yhä useamman olalla............

Punomalla voit valmistaa kassien lisäksi esimerkiksi erilaisia koreja moneen tarkoitukseen. Punominen itsessään on myös erittäin hauskaa puuhaa, tässä muutama ohje (kts. linkit).HAMK:n ohjaustoimintaopiskelijoiden verkkolehti Curec
ellit.fi
Kahvipussipunonnasta löytyy myös kirjallisuutta. Kokeile Seija Saarisen "Kahvipussin uusi ulottuvuus" -kirjaa tai Sirpa Kontio-Nikaman "Kahvipussin uusi elämä" -teoksen ohjeita. Saarisen ohjeita mukaillen saat aikaiseksi hienon iltalaukun!

www.mtv.fiEkologiselle sisustajalle on tarjolla myös valmiina punottuja tuotteita. Anna Nygård valmistaa sisustuskoreja ja muita sisustustuotteita sälekaihtimista ja tuotteilla on Design from Finland -merkki. Verso Designilta löytyy koreja perinteisesti lastuista valmistettuna.
Verso DesignAND -koreja sälekaihtimista.Kierrätysnahasta valmistettuja designkoreja ja laukkuja löytyy myös Katja Mustaniemen tuotannosta.
http://nationaltraveller.com/media/k2/items/src/377829b055e89e3afb894e7528a10996.jpg


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti